El centre ha hagut d’ajornar la festa que tenia prevista per aquest dissabte amb les famílies que han format part del projecte

  • Categoritzat com: Comunicació Educació
  • Serveis associats: Educació Ingesol EPEL

L’equip educatiu de la Llar d’Infants Municipal La Galereta de Cambrils ha fet un vídeo commemoratiu per celebrar els 10 anys d’acompanyament a la petita infància del municipi i a les seves famílies: https://www.cambrils.cat/ingesol/llims/lg/10_anys.

El centre ha hagut d’anul·lar temporalment la festa del desè aniversari que tenia prevista per aquest dissabte, 25 d’abril, on s’havien de retrobar amb les famílies que han format part d’aquest projecte. Properament s’informarà de la nova data de la festa.

La Galereta va obrir les portes el 12 d’abril del 2010. És el segon servei educatiu del municipi adreçat a infants i famílies del primer cicle de l’etapa d’infantil que acull infants de 4 mesos a 3 anys.

La llar d'infants és un espai per compartir, per descobrir i per créixer. L’infant és el protagonista de l’acció educativa, que es basa en el respecte cap als petits i petites i la diversitat de famílies que acull el centre educatiu.

La vida quotidiana i el joc, com a eina fonamental d'aprenentatge, són l’eix vertebrador de la vida dels nens i nenes dins les estances de la llar d’infants.