L’expedició que acabava a les 14.54 al passeig La Salle continuarà fins al carrer Pal, passant pel Casal, l’estació i l’avinguda de la Llosa. La modificació serà efectiva a partir del 22 d’abril, coincidint amb l’inici del bus gratuït.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

Els horaris de temporada escolar de la línia 2 (ponent) de l’autobús urbà de Cambrils s’han ampliat per coincidir amb la sortida dels instituts a les 15 hores.

L’expedició que finalitzava a les 14.54 hores al passeig la Salle (mercat) es perllonga. Ara continuarà passant pel Casal, l’estació de bus, i l’avinguda la Llosa i finalitzarà a les 15.20 hores al carrer Pal (l’últim carrer de la Llosa).

D’aquesta manera, els estudiants dels instituts Cambrils i Ramon Berenguer IV que finalitzen la classe a les 15 hores podran agafar l’autobús a les 15.10 hores al Casal en direcció La Llosa.

La modificació serà efectiva després de les vacances de Setmana Santa, el 22 d’abril, el mateix dia que entra en funcionament la targeta del bus gratuït per empadronats a Cambrils.

El regidor de Governació, Dani Milan, ha explicat que la perllongació de l’horari respon a una petició signada per un grup de mares de l’Institut Ramon Berenguer IV.  El regidor ha afirmat que s’està treballant per fomentar l’ús del transport públic seguint el Pla de Mobilitat Urbana, que neix després d’un procés de participació ciutadana amb els agents implicats.

També ha destacat l’augment dels usuaris de l’autobús urbà i la reducció del cost per viatger dels últims cinc anys. “Això s’ha aconseguit gràcies l’optimització de les expedicions, l’adequació a la demanda i les negociacions amb l’operador”, ha assegurat Milan.