En el seu llegat, ple de sàtira i crítica, va encoratjar als cambrilencs i cambrilenques a seguir amb la festa i la gresca d’aquests darrers dies

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Festes

El Carnaval cambrilenc, impulsat per la Nit d’Artistes de Cambrils, va posar ahir al vespre el seu punt i final amb la lectura de testament de Sa majestat KA-GARRIERA VIIa. A dos quarts de vuit de la tarda es va iniciar la vetlla a la plaça de la Vila. A continuació, la comitiva va seguir la marxa fins a la plaça del Setge on es va llegir el testament.

El llegat de la reina KA-GARRIERA VIIa va repartir crítiques i sàtires gairebé a tots els integrants del consistori. No va quedar lliure de crítica tampoc la Cooperativa Agrícola de Cambrils per la fallida de la secció de crèdit, entre d’altres.

Al finalitzar la lectura del seu testament, la reina Carnestoltes va demanar a tots els cambrilencs i cambrilenques que fossin feliços i seguissin amb la festa i les ganes de gresca que han regnat aquests darrers dies de Carnaval, per tal que aquest esperit d’alegria duri tot l’any.