El Cap d’Any Jove se celebrarà des de la 1 de la matinada fins a les 7 del matí a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

El Cap d’Any Jove de Cambrils ballarà amb la música de l’Orquestra Mitjanit i la banda cambrilenca Vivèrrids. La festa donarà la benvinguda al 2018 a partir de la 1 de la matinada i fins a les 7 del matí a la Sala de Concerts de l’Ateneu Juvenil (avinguda Horta de Santa Maria, 14). Les entrades anticipades ja es poden comprar a 7 euros al Palau d’Esports o a l’Ateneu Juvenil. També es poden adquirir el mateix dia a taquilla per 12 euros.

Els 8 músics de l’Orquestra Mitjanit combinen l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions. La formació ha anat guanyant adeptes amb una programació moderna, participativa, popular i catalana. El seu repertori per a tots els públics (des de ska, dub, hardcore o rock fins a passos dobles i rumbes) té una alta presència de música dels Països Catalans, sense renunciar a cap estil ni llengua.

Vivèrrids és un grup cambrilenc que versiona ska, punk i reggae, passant per Kortatu, Strombers, Skalariak o la Gossa Sorda, entre molts d’altres. La banda està formada per Guillem Piqué (Veu), Jordi Rovira (guitarra i veus), Pau Senserrick (saxo), Adrià Bellmunt (trombó), Esperança Aragonès (trompeta), Marc Cubero (teclats), Marc Roig (baix), Raül Ruiz (percussió) i Martí Senserrich (bateria i veus).

L’entrada al concert inclou coca de sucre cap a la matinada per carregar agafar energia i seguir la festa. El servei de barra anirà a càrrec de l’Agrupament escolta Guia i Gent de Mar de Cambrils, que recapten fons per les activitats de l’entitat.

Un dels objectius de la revetlla, organitzada pel Departament de Joventut de Cambrils, és oferir una proposta perquè els joves es quedin a Cambrils i no hagin d’agafar el cotxe, evitant així els riscos de la mobilitat en una nit com aquesta.