El motiu de les distincions és la col·laboració en la protecció de la natura i en les relacions amb la ciutadania

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Comandància de la Guàrdia Civil a Tarragona ha felicitat a tres agents i un comandament de la Policia Local de Cambrils.

En el cas de dos dels policies, el motiu de la distinció rebuda ha estat la seva ajuda i col·laboració amb el Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil – SEPRONA.

Els altres dos policies, la Guardia Civil ha reconegut la seva tasca en el servei que presten diàriament en el àmbit de la policia de la proximitat i en les gestions en les relacions amb la ciutadania i entitats cambrilenques.

Els policies cambrilencs van rebre les felicitacions a Tarragona, durant els actes celebrats amb motiu de la festivitat de la Patrona de la Guàrdia Civil.

En els darrers anys, la Policia Local cambrilenca també ha rebut diverses felicitacions i distincions d’altres Cossos i Forces de Seguretat. Els agents i comandaments han estat felicitats tant per la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra com per part del Cos Nacional de Policia.

La Policia Local de Cambrils treballa en la cerca de sinèrgies amb tots els cossos i forces policials  implicats en la seguretat en la ciutat. L’objectiu és prevenir i de reduir les infraccions, i alhora millorar la convivència ciutadana i la sensació de seguretat.  Les tasques de col·laboracions són diàries i freqüents amb el Cos de Mossos d’Esquadra, però també ho són amb els altres cossos dins de les seus respectius àmbit de competències.