El punt de venda es trobava en les immediacions d’un centre d’educació secundària, la qual cosa havia generat un especial seguiment per part de les forces de seguretat

  • Categoritzat com: Comunicació Seguretat ciutadana Policia Local
  • Serveis associats: Policia

La Guàrdia Civil de Tarragona en col·laboració amb la Policia Local de Cambrils en un operatiu conjunt ha permès desmantellar un punt de cultiu i venda de marihuana en una zona residencial de la localitat de Cambrils.

El dispositiu establert ha permès la detenció d'un home de 32 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veí de Cambrils per un delicte de tràfic de drogues.

A principis del mes de setembre es van rebre verbalment diverses queixes veïnals relacionades amb la venda de drogues al voltant d'un centre escolar d'educació secundària de la localitat.

Arran de les recerques dutes a terme per agents de tots dos cossos policials, es va detectar un gran nombre de visites diàries a un domicili proper a un centre escolar de Cambrils, comprovant com durant les hores lectives del centre escolar acudien al mateix joves d'entre 13 i 16 anys. Aquestes accedien al domicili romanent a l'interior un curt espai de temps, durant el qual es duia a terme la transacció.

Arran de la recollida d'informació i seguiments, sobre les 9:00 hores del dia 22 de setembre, es va establir un dispositiu conjunt de Guàrdia Civil i Policia Local a fi d'explotar la informació recaptada en la recerca, quan el Jutjat d'Instrucció número tres de Reus en Funcions de Guàrdia va autoritzar l'entrada i el registre del domicili.

En aquest moment es trobava a l'interior de l'habitatge la persona objecte de la recerca, que va ser detinguda iniciant un registre en el qual es van localitzar diferents quantitats de marihuana, una part envasada en bosses unidosis disposades per a la venda imminent, útils per a la seva manipulació i venda, una pistola tàsser i un esprai de pebre, així com diners en efectiu previsiblement obtinguts amb la venda de substàncies estupefaents.

Efectes intervinguts:

•   100 grams de marihuana seca disposada per a la venda
•   3 plantes de marihuana amb un pes de 8.500 grams
•   borses unidosis
•   1 bàscula de precisió
•   700 € en efectiu
•   1 pistola tàsser
•   1 esprai de pebre

El detingut  serà posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número tres de Reus.