Els fons recaptats es destinaran al Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus. Els tiquets es poden adquirir al Centre Cívic les Basses de Cambrils o a la seu de la Fundació a Reus.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Salut pública

La Fundació Esclerosi Múltiple celebrarà el XIX Sopar Solidari de l’entitat el proper 12 d’abril a les 21 hores al restaurant Orangerie. En aquesta ocasió, l’esdeveniment solidari estarà dedicat a la restauració, en reconeixement a tots els restaurants que li donen suport, cedint menús que sortegen durant la festa per recaptar fons pel Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus.

Com és habitual, l’organització del sopar compta amb la col·laboració dels Departaments de Salut i Alcaldia de l’Ajuntament de Cambrils.  A més, també hi col·laboren col·lectius cambrilencs com Dones amunt, Càritas/Mans Unides, Dones Vilafortuny o el Rotary Club de Cambrils i persones a títol individual. Carme Pascual, de La Teca Teatre, serà la conductora de l’acte.

En total, col·laboren en el sopar 46 restaurants: 44 de Cambrils, un de Torredembarra i un d’Alió. D’altra banda, també hi participen onze pastisseries o forns de Cambrils, Mont-roig i Reus, que regalen les mones perquè els assistents que vulguin les puguin adquirir fent un donatiu. A més, el forn Sistaré regala Coietes, les galetetes pel cafè.

El preu del sopar és de 36 euros i els tiquets es poden adquirir al Centre Cívic les Basses de Cambrils (dilluns i dimecres de 10:30 a 12:30 (Dones Amunt) o al Centre Neurorehabilitador Mas Sabater de Reus. També es poden comprar tiquets a través del telèfon 626269588 on s’indicarà un número de compte per fer una transferència bancària). Les persones que no puguin anar al sopar però vulguin col·laborar poden comprar tiquets de taula 0 a tres euros. Entre totes les butlletes de taula 0, se sortejarà un pernil obsequi de Daniel Salinas Cambrils.

 

Les taules es guarniran amb plantes regalades per Garden Cort Cambrils i 46 culleres de fusta que han pintat a mà la gent de Mas Sabater amb dibuixos molt divertits relacionats amb el tema del sopar. A més, el ceramista de Vilanova d’Escornalbou Xavi Escolà crearà una peça de ceràmica per obsequiar a les entitats i empreses que han col·laborat en projectes de Mas Sabater en el període comprès entre el sopar l’any 2018 i el sopar 2019.

La Fundació Esclerosi Múltiple és una entitat sense afany de lucre que té com a objectiu aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn, així com promoure el coneixement i la comprensió de la malaltia amb l'objectiu de generar un canvi social en la seva percepció. El Centre neurorehabilitador de la Fundació Esclerosi Múltiple a Reus Mas Sabater ofereix atenció sociosanitària amb un enfocament multidisciplinari a persones afectades per l’esclerosi i altres malalties neurològiques progressives.

RESTAURANTS COL·LABORADORS

ACUAMAR

AL PUNT

ALL LAMBORGHINI

BARABAR

BOTELLA

BRESCA

CAL TENDRE

CAN BOSCH

CAN SOLÉ

CASA ROVIRA

CLAMAR

CUA CURTA

DALLITALIANO

DENVER

DOFI VERD

EL FARO

EL PATI

EL PESCADOR

EL PETIT CUP

ESCOLA D'HOTELERIA

FONDA MONTSERRAT

GAMI

GERMANS  MIQUEL'S

LA STIVA DA MATTEO

LEKEITIO

LES BARQUES

LES FONTS

L'ESCANDALL

L'ESPURNA

L'HORT DEL PERE

L'INDRET

LIZARRAN

LLOP DE MAR

L'ORIGINAL

MAS GALLAU

MIQUEL

MIRAMAR

MONTSERRAT

MORAIMA

PIZZERIA DE GENARO

PLAN B

PORT EUGENI

PÓSIT

RINCON DE DIEGO

SIDRERIA LA MURALLA

SOTACEL

VORA

PASTISSERIES/FORNS

CABRÉ

CAELLES

ESCOLA D'HOTELERIA

HUGUET

JUNCOSA

LA FONT

MEDIPAST

PADRENY

POY

ROMERO

SANT SALVADOR

SISTARÉ

 

ALTRES

AREA GUISONA

DANIEL SALINAS

DIEXCA

GARDEN CORT CAMBRILS

GRÀFIQUES ARRELS

IMPREMPTA RAMON ORTIGA-RODRIGUEZ

MELÉ

SUPERMERCATS MICHELANGELO

XAVI ESCOLÀ

 

CONDUIRÀ L'ACTE

CARME PASCUAL "TEATRE LA TECA"