La 62a edició d’aquesta mostra comercial obrirà les portes del 31 de maig al 2 de juny. L’any passat 35.277 persones van visitar l’espai firal, que s’ha consolidat com un dels millors aparadors comercials del territori.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

La Fira Multisectorial de Cambrils ha obert el període d’inscripció per expositors per la seva 62a edició, que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny. Les empreses interessades tenen temps fins el 12 d’abril per presentar la seva sol·licitud. Al web www.firacambrils.com es poden consultar les normes de participació, la sol·licitud d’inscripció, les tarifes i els horaris, entre altres. Les persones interessades també es poden posar en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils a través del telèfon 977 794 679 o del correu electrònic peconomica@cambrils.org.

La Fira ocupa una superfície total de 27.000 metres quadrats situats entre el passeig Albert, l’avinguda del Mil·lenari, el lateral de la Riera d’Alforja, el Parc del Pinaret, la plaça de la Vila, el Setge, Gimbernat i la Torre del Llimó. En total es comercialitzen 258 espais en el recinte exterior i més de 50 estands en el recinte firal del pavelló.

Segons dades de l’edició passada, el perfil de la Fira és majoritàriament familiar i parelles, i les franges d’edat amb més pes entre els visitants són de 26 a 34 anys, amb un 26% i un 24% respectivament. Més de la meitat dels visitants són de Cambrils, el 15,7% provenen de la Província de Tarragona i el 19,2% de la Comarca del Baix Camp. També cal destacar que més de la meitat de les persones que visiten la Fira realitzen algun tipus de despesa.

En la Fira de Cambrils de l’any passat van participar-hi empreses tals com acadèmies d’idiomes, agències de viatges, agències immobiliàries, agències de publicitat, tractaments d’aigües, sistemes de seguretat, centres d’estètica, centres d’oci, quiropràctics, materials per a la construcció, climatització i calefacció, mobiliari, interiorisme i decoració, promocions d’habitatges, fusteria interior i exterior, energies renovables, hotels, spas, restaurants de banquets per casaments i  celebracions, empreses d’assegurances, centres dentals, d’automoció, de maquinària agrícola i jardineria, d’alimentació.

La Fira és un espai plural, dinàmic, jove, familiar que ha evolucionat i que s’adapta a les necessitats dels seus expositors/es per garantir-los una bona inversió, explorant noves formes de promoció, combinant la vessant comercial i lúdica i conservant l’essència de la proximitat.

Des de la Fira de Cambrils es treballa perquè l’esdeveniment sigui el punt de trobada i d’interacció entre professionals i clients, on establir sinèrgies i multiplicar les possibilitats de fer negocis.