El comptatge va registrar un total de 44.710 visites, que representen un increment del 21% respecte a l’anterior edició. També va augmentar la valoració global de les persones enquestades i el percentatge de visitants de fora de Cambrils.

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

La 62a Fira Multisectorial de Cambrils va ser tot un èxit. Així ho constaten les primeres dades del comptatge i anàlisi de visitants realitzat per l’empresa d’estudis d’opinió The Whatsons. En el conjunt dels tres dies de fira, en el comptatge realitzat es va registrar un total de 44.710 visites (que no s’ha de confondre amb visitants únics), que representen un increment percentual del 21% respecte les 35.277 visites comptades en l’edició anterior (un 32% divendres, un 14% dissabte i un 24% diumenge).

Per altra banda, segons les 642 enquestes de valoració realitzades, també augmenta sensiblement la valoració global que fan les persones visitants de la fira, amb una nota mitjana que passa del 8,2 de l’any passat al 8,4 d’aquest 2019. De l’estudi qualitatiu també se’n desprenen altres dades interessants com l’increment notable del percentatge de públic de fora de Cambrils, especialment de les províncies de Tarragona i Barcelona.

Pel que fa al perfil dels visitants, el 51% són homes i el 49% són dones i la franja d’edat més nombrosa és al compresa entre 35 i 44 anys amb un 25%.  Finalment, els resultats preliminars indiquen que el 25% del públic visita la fira per primera vegada i que augmenta el coneixement del de la fira via xarxes socials i pàgina web pròpia en comparació al 2018. Els altres principals mitjans i canals de coneixement de la fira són el boca-orella, els cartells i les banderoles.

La 62a Fira Multisectorial de Cambrils es va celebrar del 31 de maig al 2 de juny. Aquesta mostra comercial de referència al territori va comptar amb 36.000 m2 de superfície i quasi 200 expositors dividits en sectors com l’automoció, la maquinària agrícola i la jardineria, el comerç i els serveis, l’alimentació, l’electrònica i les noves tecnologies, la salut, el benestar, la gastronomia, l’oci i el lleure. La fira es va complementar amb un ampli programa d’activitats lúdiques per a tota la família, com el mercat medieval, demostracions d’oficis tradicionals, l’espai Food Trucks Circus, la Fira de Firetes, el concert de Suu, la diada castellera o els espectacles itinerants.