La 65 edició d’aquest aparador multisectorial obrirà del 31 de maig al 2 de juny. L’esdeveniment compta amb més de 50.000 m² d'espai comercial i cada any atrau més de 43.000 visitants.

  • Categoritzat com: Promoció Econòmica

La Fira Multisectorial de Cambrils 2024 ja ha obert el període d’inscripcions per a expositors que vulguin reservar el seu lloc en aquest aparador comercial a l’aire lliure de més de 50.000 m2 que cada any visiten més de 43.000 persones.

La 65a edició de l’esdeveniment se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny i combinarà l’oferta comercial amb una àmplia programació d’activitats per a tota la família. L'objectiu principal de la fira és estimular la creació d'activitat econòmica i empresarial de la zona, a més d'aglutinar un seguit d'elements socioculturals al carrer pensats pel conjunt de la ciutadania.

La regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, ha explicat que la Fira Multisectorial serveix per generar activitat econòmica al municipi alhora que també esdevé un espai de trobada per als veïns i veïnes al voltant dels actes que s'hi organitzen.

Les empreses i persones emprenedores interessades tenen temps fins el 14 d’abril per reservar un espai al recinte firal o optar per altres formes de participació, com el patrocini d'espais o l'organització d'activitats de dinamització. Les bases i la sol·licitud d’inscripció es poden trobar a https://firacambrils.com/expositors i l’equip del Departament de Promoció Econòmica atendrà les persones interessades a través del correu peconomica@cambrils.cat o els telèfons 977 794 679 i 977 794 579.