El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha recuperat l’esdeveniment, que es va celebrar del 2003 al 2019

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

La festa final de les activitats esportives adreçades a la gent gran de Cambrils va aplegar més de 200 persones el passat dimecres 7 de juny al Restaurant Tosca de l’Hotel Sol Port Cambrils. El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha recuperat aquest dinar conjunt de comiat del curs, que no se celebrava des del 2019.

Durant la trobada, l’alcalde de Cambrils en funcions, Oliver Klein, va tenir paraules d’agraïment  per les persones grans que realitzen gimnàstica de manteniment i aquagym i ha posat en valor la tasca de les persones que s’encarreguen de dinamitzar aquestes activitats. Després dels parlaments, s’ha fet la tradicional foto de família amb totes les persones participants.

La primera trobada de gent gran es va celebrar el 2003 amb l’objectiu d’homenatjar la participació d’aquest col·lectiu en les activitats esportives i de salut que organitza l’Ajuntament de Cambrils a través del Departament d’Esports.

Cada any el Departament d’Esports ofereix un programa d’activitats físiques adreçades a la gent gran amb cor jove, que pretén millorar la seva qualitat de vida, afavorint el benestar, alleugerint possibles molèsties i fomentant les relacions socials. Cal destacar que des dels seus inicis, el nombre de participants al programa no ha parat de créixer, passant de la desena de persones inscrites del principi fins als 250 actuals.

En aquest moment, ja estan obertes les inscripcions per les activitats per la gent gran de la temporada esportiva 2023-2024, que començaran el setembre. A més, durant els mesos de juliol i agost, de manera gratuïta s’ofereixen activitats a la platja de Regueral.