L’acte de lliurament de reconeixements tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports el divendres 22 de febrer. Hi ha més de 30 entitats esportives que participen en competicions i campionats comarcals, territorials, nacionals, estatals i internacionals.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils acollirà el proper divendres, 22 de febrer, a les 20 hores, el lliurament de reconeixements en homenatge a la promoció de l’activitat física i als resultats assolits per les entitats i esportistes individuals durant la temporada esportiva passada i/o any natural 2018.

La Festa de l’Esport està organitzada per l’Ajuntament de Cambrils i és una vetllada dedicada a l’esport local que, amb el seu esforç i dedicació, fa possible que Cambrils sigui un dels líders territorials en nombre de clubs, esportistes i activitats organitzades.

A Cambrils hi ha més 30 entitats esportives que participen en competicions i campionats comarcals, territorials, nacionals, estatals i internacionals, tant en modalitats individuals com col·lectives. A més, moltes d’aquestes associacions i alguns esportistes formen part de l’elit esportiva catalana i alguns, fins i tot, mundial.

La gala començarà amb el lliurament de les distincions honorífiques per a totes les entitats esportives de Cambrils. A continuació, es faran els reconeixements especials als esportistes nombrats per les entitats, tant pel mèrits i fites assolides en l’anterior temporada com per les seves bones trajectòries.

Finalment, també es retrà homenatge als esportistes cambrilencs que per les seves disciplines no formen part de cap entitat de vila però que tenen una trajectòria esportiva de referència i exporten el nom de Cambrils arreu on competeixen.

Seguint en la línia de l’any passat, també es lliuraran distincions per aquells que fomenten l’esport i el municipi de Cambrils a través de l’esport. Cal recordar que Cambrils va aconseguir el 2013 el segell de Destinació de Turisme Esportiu, certificació atorgada als municipis de Catalunya que disposen d’infraestructures i serveis d’alta qualitat per a la pràctica de l’esport.

Actualment el turisme esportiu al municipi mou més de 30.000 esportistes l’any i s’organitzen més de 70 esdeveniments esportius, organitzats per les entitats locals, empreses i altres agents.