L’activitat, que forma part de la programació de la biblioteca municipal, es portarà a terme el 21 de novembre a les 18:30h amb inscripció prèvia

  • Categoritzat com: Cultura i Festes Joventut
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La documentalista Lydia Gil oferirà la xerrada “El que les xarxes (no) expliquen” el proper dimarts 21 de novembre a les 18:30 hores a l’Ateneu Juvenil de Cambrils. La sessió abordarà el poder que tenen les xarxes i les conseqüències d’un món hiperconnectat, així com la gestió de la privacitat, entre altres temes. Les persones interessades en assistir a la xerrada, patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, es poden inscriure al web https://www.joventutcambrils.cat/ca.  

L’activitat forma part de la programació de la biblioteca per aquest mes de novembre, on també s’hi pot trobar el taller “Construïm el coet d’en Tintín”, per a nens i nenes a partir de 6 anys, programat per aquest dijous dia 16 a la mateixa biblioteca, en el marc de la 28a Setmana de la Ciència. En aquest cas, les inscripcions es poden fer al correu bib@cambrils.cat.

Com és habitual, continuen les trobades setmanals o mensuals dels diferents Clubs de Lectura. Tot els dijous es reunirà el Club de Lectura Fàcil per a persones no catalanoparlants; el 17 de novembre el Club de Lectura en Família celebrarà un trobada dedicada al  llibre El Papu de Pablo Albo; el 24 de novembre el Club de Lectura Infantil comentarà  Matilda, i el Club de Lectura Juvenil parlarà de “La pregunta” d’Arturo Padilla, i el 28 de novembre el Club de Lectura Adult gaudirà d’una sessió oberta amb l’autora del llibre “Una taca de sang”.   

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE NOVEMBRE

PARLEM DE LLIBRES

Tots els dijous, a les 18:45 h, a la Biblioteca, Club de lectura fàcil en col·laboració amb el Servei Local del Català. És una activitat per a no catalanoparlants per a la millora de l’expressió oral a través de la lectura.

Inscripcions: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlreus/club-lectura/

Taller: construïm el COET de Tintín

Dijous 16 de novembre, a les 18 h, a la Biblioteca, Taller Construïm el coet d’en Tintín, a càrrec d’Univers Quark. Activitat per a nens i nenes a partir de 6/7 anys.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

Una activitat en commemoració de la 28a Setmana de la Ciència.

CLUB DE LECTURA EN FAMÍLIA

Divendres 17 de novembre, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Club de lectura en família a càrrec de Sílvia Palazón. Es comentarà el llibre El Papu, de Pablo Albo.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

xerrada: EL QUE LES XARXES (NO) EXPLIQUEN

Dimarts 21 de novembre, a les 18:30 h, a Joventut, Xerrada El que les xarxes (no) expliquen, a càrrec de Lydia Gil. S’abordarà el poder que tenen les xarxes i les conseqüències d’un món hiperconnectat, així com la gestió de la privacitat, entre altres.

Activitat patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Inscripcions: https://www.joventutcambrils.cat/ca/

CLUB DE LECTURA INFANTIL

Divendres 24 de novembre, a les 18 h, a la Biblioteca, Club de lectura infantil amb Rosana Andreu. Per a nens i nenes de 5è i 6è de primària.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA JUVENIL

Divendres 24 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca, Club de lectura juvenil amb Eva Ferré. Per a nois i noies a partir de 1r de la ESO.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA ADULT

Dimarts 28 de novembre, a les 19 h, a la Biblioteca, Club lectura adult. Es comentarà el llibre Una taca de sang, de Rosana Andreu, amb presència de l’autora i presentació a càrrec d’Isabel Castro.

Una activitat emmarcada dins les Jornades per als Bons Tractes i contra les violències masclistes de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Cambrils.