El nou programa “Gastromòbil. Destí Cambrils” s’emetrà tots els dimarts després de l’informatiu del migdia (14.30 h) des de l’octubre fins al desembre

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica Turisme

Després de dues edicions del programa “Cambrils al Plat” amb una notable acollida per part de l’audiència, tant pel que fa a l’emissió en TDT com en el canal digital, Canal Reus torna a apostar pels programes gastronòmics amb l’estrena de la producció “Gastromòbil. Destí Cambrils”, amb el patrocini dels Departaments de Promoció Econòmica i Alcaldia de Ajuntament de Cambrils i del Patronat de Turisme de Cambrils.

En aquesta ocasió, i a diferència dels anys anteriors, s’ha decidit canviar de format i optar per una cuina mòbil que s’ha desplaçat per diferents indrets emblemàtics de Cambrils com ara el Port, el Parc del Pescador, el Parc del Pinaret i el Parc Samà.

El canvi de format també ha suposat un gir en el tipus de receptes proposades, de manera que s’ha optat per elaboracions senzilles sense renunciar a l’originalitat de la preparació i on prima el producte saludable i de proximitat.

En aquest sentit, l’eix vertebrador del programa està centrat en l’elaboració de la recepta per part d’un emblemàtic restaurador de Cambrils i cada capítol es completarà amb diferents seccions, com ara informació nutricional dels productes utilitzats o una proposta de maridatge. Així les coses, els restaurants que han participat en aquesta edició són: Bresca, Barlovento, Denver, Casa Macarrilla 1966, Cambium, Prik Thai, La Stiva, Les Barques, Cal Tendre, L’Espurna; Can Solé i La Palmera de la Llosa.

El programa comptarà amb 12 capítols de 15 minuts aproximadament, que s’estrenaran cada dimarts a partir de les 14.30 h i seran reemesos en diferents franges horàries al llarg de la setmana i del cap de setmana per poder arribar al màxim de públics possibles. A més, tots els capítols així com les receptes estaran disponibles al web del nostre mitjà www.canalreustv.cat i també a les nostres xarxes socials.

El programa compta amb el patrocini dels Departaments de Promoció Econòmica i Alcaldia de l’Ajuntament de Cambrils i del Patronat de Turisme de Cambrils i amb el suport de la Masrojana, DO Siurana, Oleaurum, Ecoverd, DO Terra Alta, el Celler Piñol i les Vinyes del Convent.