La seva tapa “L’Essència de Cambrils” va quedar finalista al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme

La cuina cambrilenca va tornar a ser present a Valladolid de la mà del xef Joan Llaberia, del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques. Per segon any consecutiu, la seva proposta va quedar finalista al XIV Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid.

Joan Llaberia va aconseguir situar-se entre els millors amb la tapa ''L’Essència de Cambrils'', composada per una base de coca amb recapte, fideus rossos de patata i gamba amb tres textures.

Aquesta important cita gastronòmica, que aplega cada any a centenars de professionals i mitjans de comunicació nacionals i internacionals, va tenir lloc a principis de mes a la Cúpula del Milenio de la capital val·lisoletana.

El concurs que celebra enguany la seva vint-i-quatrena edició, va reunir a 45 dels millors xefs del país, escollits prèviament havent passat un escrupolós procés de selecció d’entre més de 500 candidatures arribades de tot l’estat.

Aquest concurs és una molt bona plataforma per donar a conèixer la gastronomia i els productes cambrilencs, a banda de ser la demostració palpable que la cuina cambrilenca és una de les millors de l’estat.