El xef Sergi Palacín i el seu equip del restaurant Hiu van preparar una cassoleta de sardina fumada amb textures de blat de moro i unes cloïsses marineres thai. El Patronat de Turisme era una dels patrocinadors oficials de l’esdeveniment i disposava d’un corner promocional en una de les sales del Palacio de Miramar.

  • Categoritzat com: Turisme

La cuina cambrilenca es va poder degustar a la festa d’inauguració de la 26a edició de San Sebastián Gastronomika al Palacio Miramar, el passat dilluns, 7 d’octubre, de la mà del xef Sergi Palacín i el seu equip de restaurant Hiu, format per Marc Massagué i Joel Cayancela.

A sopar d’inauguració, els cuiners cambrilencs van preparar unes cassoletes de “sardina fumada amb textures de blat de moro” i unes “cloïsses marineres thai”. Amb aquesta participació en l’esdeveniment gastronòmic més important a nivell mundial, una vegada més Cambrils es consolida com a referent culinari a la Costa Daurada.

El Patronat de Turisme de Cambrils era un dels patrocinadors oficials de l’esdeveniment, al qual van assistir nombrosos xefs de la talla de Joan Roca, així com professionals i periodistes de tot Espanya i del món.

Gràcies al corner promocional que la destinació disposava a una de les sales del Palacio Miramar, Cambrils ha pogut donar a conèixer la seva cuina a tots els assistents professionals del món de la gastronomia.

La regidora de Turisme, Camí Mendoza, ha manifestat la seva satisfacció per participar en aquest sopar tan prestigiós “que ens dona una altra oportunitat promocionar-nos i mostrar la nostra cuina el producte gastronòmic local en els principals esdeveniments gastronòmics de l’estat que ens donen notorietat i posicionament de mercat.