Gairebé 400 cantaires d’arreu de Catalunya van unir les veus amb les cançons de “Mare Nostrum” el passat 11 de febrer

  • Categoritzat com: Comunicació

Vint membres de la coral Les Veus del Casal del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils van cantar al concert del projecte Canta Gran de l’Auditori de Barcelona el passat 11 de febrer, que va comptar amb la participació d’un total de 400 cantaires de corals de gent gran d’arreu de Catalunya.

L’espectacle va repassar les cançons de Mare Nostrum, que s’endinsa en les diferents cultures i músiques tradicionals de diversos països del Mediterrani. Les corals van cantar sota la direcció musical de Montserrat Meneses, acompanyades d’una formació de cinc músics i dues cantants solistes. La posada en escena era d’Ignasi Tomàs, els arranjaments musicals van anar a càrrec de Jordi Cornudella i l’adaptació de la lletra de David Pintó.

Durant els mesos de gener i febrer, la coral de Cambrils ha viatjat quatre cops més a l’Auditori de Barcelona per participar als assajos previs, compartint autobús amb les corals de Salou i Tarragona. És la tercera vegada que la formació Les Veus del Casal participa en aquest projecte musical.