Diferents formacions del Camp s’uneixen per interpretar l’obra “El secret d’Egipte”, de la compositora Anna Campmany i el lletrista David Pintó. Les entrades es poden comprar per 5 euros a entrades.tarragona.cat o a les taquilles del teatre.

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió Gent Gran

Vint-i-cinc cantaires de la coral Les Veus del Casal del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils participaran demà dissabte, 17 de febrer (19h), al concert Canta Gran!, juntament amb altres corals de gent gran del Camp de Tarragona. Com a novetat, enguany l’espectacle tindrà lloc al Teatre Tarragona en comptes de fer-ho a l’Auditori de Barcelona, on s’havien celebrat les anteriors edicions. Les entrades es poden comprar al preu de 5 euros a entrades.tarragona.cat o a les taquilles del teatre.

Les corals participants uniran les veus per interpretar l’obra “El secret d’Egipte”, de la compositora Anna Campmany i el lletrista David Pintó. L’espectacle s’endinsa en el gran misteri d’aquest terra, que va el bressol de les set meravelles del món antic. Des de temps immemorials, la civilització egípcia ha sorprès la humanitat pels seus avenços i la seva moderna manera de pensar.

Els passat dies 30 de gener i el 6 de febrer la formació cambrilenca, dirigida per Marc Guerris, ja es va desplaçar al Teatre Tarragona per participar als assajos previs amb les altres corals del Camp de Tarragona i el 13 de març es va realitzar l’assaig final amb les solistes.

El projecte compta amb la col·laboració de l’Auditori de Barcelona i les corals Cor Sant Josep, Cor Serrallo, Les Veus Del Casal de Cambrils, Coral Concordie, Coral Àncora, Coral Harmonia del centro aragonés i Coral Augusta. 

Demà dissabte les corals cantaran sota la direcció musical de Montserrat Meneses i Montserrat Roset, acompanyades del pianista Miquel Villalba, el contrabaixista Guillermo Prats, la violinista Marina Sala, l’oboista Guillem Vilar, i les solistes Mone Teruel i Anna Campmany.

Canta Gran! és un programa que sorgeix directament de les polítiques de benestar social de l’Ajuntament de Barcelona l’any 2002. Pretén incrementar el rol actiu de la gent gran i que participin plenament a la societat. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”. Amb aquest projecte s’ha aconseguit posar al capdavant les corals de gent gran de totes les ciutats que hi participen.