L’esdeveniment organitzat pel Club Ciclista Bike Trial Costa Daurada es portarà a terme el diumenge 27 de juny. Les noves instal·lacions de trial estan situades al costat del camp de futbol de la zona esportiva municipal. Cambrils també serà seu de la Copa Espanya de Trial durant el mes d’octubre.

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Cambrils serà novament seu de la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta el proper 27 de juny de 9 a 12.30 hores. La tercera edició de l’esdeveniment es disputarà al nou bikepark que ha instal·lat el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils al costat del camp de futbol de la zona esportiva municipal.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el tècnic del club Biketrial Costa Daurada i campió del món del 2010, Àngel Batlle, han presentat avui la Copa Tarragona a les noves instal·lacions esportives.

La Copa de Tarragona de Trial és un esdeveniment consolidat organitzat per Club Ciclista Bike Trial Costa Daurada, amb l’ex-campió del món Àngel Batlle com a dissenyador de les zones. Com a novetat, enguany també col·laborarà en el campionat el nou Club Esquirols Cambrils de Trial amb bicicleta.

A més d’aquest campionat territorial, durant el mes d’octubre Cambrils també serà seu de la Copa Espanya de Trial, que donarà accés a alguns pilots per participar a la Copa del Món de l’especialitat.

La roda de premsa també ha servit per presentar oficialment el Bikepark que s’ha instal·lat a la zona esportiva municipal i que ja utilitzen diverses entitats. D’aquesta manera, s’ha donat ús a un espai 2.200 metres quadrats que no estava destinat a cap activitat esportiva. En aquesta superfície s’hi ha instal·lat sis zones de trial, un circuit de bmx i un circuit de mountain bike.

Cambrils compta amb el Certificat de Destinació de Turisme Esportiu des del 2013 i aposta de l’Ajuntament per potenciar els esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme. Després de la pandèmia, aquesta primavera s’han recuperat esdeveniments consolidats com el Triatló o la Mitja Marató en una versió reduïda de 10 kilòmetres.