La cinquena edició la prova esportiva comptarà amb la participació de 160 pilots d’arreu de l’Estat amb destacades figures del rànquing mundial

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Cambrils acollirà per cinquè any consecutiu la Coa d’Espanya de Trial en bicicleta el diumenge 23 d’abril. La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el director tècnic de la prova, Àngel Batlle, han presentat avui l’esdeveniment esportiu que es disputarà durant tot el matí a la platja del Regueral de Cambrils, on ja s’hi ha començat a instal·lar un circuit format per contenidors, tubs de formigó i materials naturals com troncs i roques.

La regidora ha explicat que l’Ajuntament de Cambrils continua treballant per potenciar els esdeveniments esportius per afavorir el binomi esport i turisme i reforçar la imatge del municipi com a destinació de turisme esportiu i familiar. Cal tenir en compte que, seguint la línia dels últims anys, durant el 2023 a Cambrils s’organitzaran una seixantena d’esdeveniments esportius on hi participaran més de 30.000 esportistes.

El director tècnic ha destacat el nombre i el nivell dels participants d’enguany. La prova bat el seu propi record amb 160 persones inscrites i comptarà amb destacades figures del rànquing mundial com Vera Barón, Alba Riera, Eloi Palau, Sergi Llongueras i Borja Conejos. A més, aquesta cinquena edició de la Copa tindrà una gran repercussió i es retransmetrà per Teledeporte.

Les proves de les diferents categories (des de Benjamí fins a Elit tant masculí com femení) es disputaran entre les 8:30 i les 13:30 hores aproximadament en diverses zones distribuïdes en una superfície de gairebé 3.000 metres quadrats en forma de ela, aprofitant l’espigó. Enguany les semifinals d’Elit s’han avançat a les 10 hores i es preveu que les finals comencin a partir de les 12 hores.