Per a més informació i consultes, la Cooperativa ha posat en marxa el telèfon 977 270 364 i el correu electrònic afectats@coopcambrils.com per atendre a les persones afectades

  • Categoritzat com: Comunicació

La Cooperativa Agrícola de Cambrils ha penjat a les seves oficines un cartell informatiu avisant als afectats pel tancament de la Caixa Agrària que, a partir de demà dilluns, podran anar a cobrar pensions, nòmines i ingressos a qualsevol oficina del BBVA. Per tal de poder realitzar el tràmit, els usuaris hauran de portar la documentació (DNI), així com la llibreta d’estalvis.

Per a més informació i consultes, la Cooperativa ha posat en marxa el telèfon 977 270 364 i el correu electrònic afectats@coopcambrils.com per tal d'atendre a les persones afectades.

Per altra banda, a partir de dilluns, des de l'OAC de l'Ajuntament de Cambrils es podran adreçar les consultes sobre els drets dels consumidors i usuaris.

Per últim, l’Ajuntament de Cambrils informa que, en cas d’ajut per cobrir les necessitats bàsiques, els afectats es poden adreçar a les oficines de Benestar Social, ubicades al carrer Sant Plàcid de Cambrils.