El centre sanitari cambrilenc és el que ha rebut més personal de reforç del Camp de Tarragona per cobrir l’increment de la demanda de l’estiu. Prèviament, la consellera va mantenir una breu reunió amb l’alcaldessa i altres regidors a l’Ajuntament.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Salut pública

La consellera de Salut, Alba Vergés, i l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, van visitar divendres passat l’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de  Cambrils, acompanyades de la directora de l’hospital, Lídia Ríos; el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, i diversos regidors i regidores del consistori.

L’Hospital Lleuger és el centre sanitari de Tarragona que el Departament de  Salut de la Generalitat ha reforçat amb més personal del Camp de Tarragona per cobrir l’increment de la demanda durant l’estiu en zones vacacionals.

El Pla d’estiu del Servei Català de la Salut adequa els serveis a l’activitat assistencial prevista durant els mesos d’estiu, quan la població disminueix a l’àrea de Barcelona i augmenta a la zona de costa.

Abans de la visita a l’hospital, la consellera va mantenir una breu reunió amb l’alcaldessa a l’Ajuntament per parlar de col·laboracions entre les dues administracions.