La ruta és una iniciativa del Patronat de Turisme de Cambrils i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i està patrocinada per Estrella Damm. L’acte de presentació, celebrat aquest vespre al bar M’Art, també ha servit per lliurar el diploma a la millor tapa del juny al restaurant L’Original.

  • Categoritzat com: Comunicació Alcaldia Turisme

L’edició de tardor de la ruta Cambrils Mar de Tapes desembarcarà demà divendres a 34 establiments cambrilencs, que fins el 20 de novembre oferiran una tapa i una cervesa o un menú de tapes. Es tracta d’una iniciativa del Patronat Municipal de Turisme i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils patrocinada per Estrella Damm. L’objectiu és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica cambrilenca.

La presentació ha tingut lloc aquest vespre al bar M’Art i ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Mercè Dalmau; el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, Lorenzo Lara, i el representant de Damm de la zona de Cambrils, Daniel Martí.

Com sempre, el comensals decidiran amb la tapa guanyadora. Els participants a la votació popular podran participar al sorteig d’un sopar per a dues persones a un restaurant amb estrella Michelin. Per entrar al sorteig només cal agafar una guia de la tapa (que es pot trobar als establiments i a l’oficina de turisme) i consumir un mínim de quatre tapes en bars diferents, que segellaran la butlleta. Finalment, el consumidor ha d’indicar la tapa o establiment que li ha agradat més, omplir el formulari amb les dades de contacte, i dipositar-lo a qualsevol de les urnes que hi ha a tots els establiments participants.

El preu de la tapa + cervesa és de 2,5 euros i es pot triar entre quinto o canya (amb o sense alcohol) o aigua. Els menús gastronòmics de tapes costen 30 euros (IVA inclòs) i inclouen dues ampolles d’Estrella Damm de 0.33 cl.

Els establiments participants

Entre els 34 establiments participants, hi ha 31 bars-restaurants que oferiran tapa + cervesa i tres restaurants que oferiran un menú de tapes. Els horaris de cada establiment es poden consultar a la guia de la tapa.

Els establiments són El Cafè de la Tertulia, Creperia El Gat, Barabar,  La Central, Bec d’Or, A Lanterna, Llop de Mar, El Drac, Taller 9, El Tamboret, Taberna Lekeitio, Sushi Hoshi, Awa, Mar del Priorat, l’Original, El Morter, M’Art, Ches Burguer, El Colmado, Alexander, Cambrils Mar 33, Moraima, Hashtag, San Marco Venezia, l’Espai, Clemen, Marro, , El Portal, Daniel Salinas, Vela i Xivarri  i menús de tapes: Cal Tendre, Casa Macarrilla 1966, i Club Nàutic.

Els guanyadors de la quarta edició

Durant la presentació de la cinquena Mar de Tapes també s’han fet públics els guanyadors de l’edició de primavera. Per una banda, s’ha lliurat el diploma al restaurant L’Original Experiències Gastronòmiques, guanyador de la votació popular  per la millor tapa. Per altra banda, s’ha anunciat la butlleta guanyadora de l’àpat per a dues persones a un restaurant amb estrella Michelin que s’ha sortejat entre els comensals que van participar a la votació.

Per a més informació podeu entrar a l’App Gastronosfera o a la web www.cambrils.cat/turisme