Enguany, ONCE Catalunya col·laborarà amb Cambribike amb l’organització d’una sessió de sensibilització amb ciclisme adaptat. Entre d’altres activitats destacades Angel Batlle, campió del món de Bike Trial, realitzarà una exhibició pels assistents, i Melcior Mauri, campió de la Vuelta al 1991, dirigirà una sessió de spinning

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme
  • Serveis associats: Cambrils Esport

Cambrils acollirà aquest diumenge la darrera cita de la copa d’Espanya de trial, en la que Vera Barón i Alejandro Montalvo arriben com a líders del circuit estatal però amb un avantatge molt petit respecte els següents classificats, Ion Areitio i Borja Conejos.  La competició de diumenge serà per tant molt competitiva i plena d’emoció perquè és on es determinarà qui son els nous campions del circuit estatal.

El bike trial serà una de les disciplines més protagonistes d’aquesta edició. En aquest sentit, l’actual campió del món, Àngel Batlle, durà a terme una exhibició en el parc del Pinaret coincidint amb la jornada inaugural del divendres 27 per la tarda, i en paral·lel se celebraran activitats d’introducció a aquesta disciplina dirigides a joves i nens.

La competició se celebra en el marc de la segona edició de Cambribike, que aquest cap de setmana omplirà la vila de propostes relacionades amb el món de la bicicleta per a tots els públics i tindrà el Parc del Pinaret com a punt central. A més de per a totes les edats, l’esdeveniment està pensat també per als aficionats de totes les modalitats: ciclisme de carretera, BTT, exhibicions de BMX, i pedalades populars.

CambriBike és una iniciativa publicoprivada encapçalada pel Patronat de Turisme de Cambrils i amb la participació activa d’empreses del territori: Cycling Costa Daurada, Bike Cambrils, RodaBike, Esports Mariné, Naturetime, Sport No Limit Travel, la Penya Cicloturista de Cambrils, Wala, Jump Land, Disfruta & Verdura, Bernaví i Bike Park Costa Daurada.

ONCE Catalunya i el ciclisme adaptat

Entre les novetats d’enguany, destaca la implicació de ONCE Catalunya que organitzarà una activitat de sensibilització de ciclisme adaptat. Amb aquesta iniciativa, els participants es posaran en el lloc de les persones amb discapacitat visual i viuran l’experiència de circular en bicicleta sense veure res i assistits per un guia.

Classes de spinning amb Melcior Mauri o cinema a la fresca en bicicleta

Melcior Mauri, referent del ciclisme a Catalunya, serà l’encarregat de conduir dissabte dues masterclass de spinning. Les inscripcions seran gratuïtes i es faran al mateix stand ubicat al CambriBike. Les places seran limitades. Així mateix també está confirmada l’assistència de l’Ignacio Ávila i Joan Font, campions del món de ciclisme en pista en els mundials paralímpics.

També dissabte a la plaça del Setge, es podrà gaudir d’una de les novetats d’enguany que s’anomena “Cinema Rueda a la Fresca”: amb l’energia generada per la pedalada del públic es projectarà el curt “The Climb” i la pel·lícula documental “Afghan Cycles”.

El CambriBike dels més petits

Els nens tindran també el seu espai al CambriBike Educa amb competicions expressament pensades per a ells. L’educació vial prendrà especial importància amb un circuit que es podrà fer durant tot el cap de setmana amb la col·laboració de la Policia Local de Cambrils, que permetrà als més petits aconseguir el diploma CambriBike-Expert.