A més, el dissabte 28 de novembre, al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils, se celebrarà la jornada de tecnificació castellera

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes

Els castellers més petits seran els protagonistes el proper diumenge 22 de novembre a Cambrils. El municipi acollirà la II Festa de la Canalla organitzada per la Colla Xiquets de Cambrils i amb la col·laboració del Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La trobada aplegarà canalla de les diferents colles castelleres d’arreu del país i s’iniciarà  a les 10:45 hores a la Plaça de la Vila.

Durant tot el matí tindran lloc inflables, jocs, una xocolatada, un espectacle de teatre amb Soul Sisters així com un concert d’animació amb Rebordunit, i molt més. No hi podran faltar tampoc els tradicionals pilars.

Tots els infants que vulguin participar en aquesta trobada es poden inscriure a festadelacanalla@gmail.com

II Jornada de tecnificació

La jornada de tecnificació castellera es portarà a terme el dissabte 28 de novembre, al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils. L’activitat, oberta a tots els castellers que vulguin assistir-hi, se centrarà enguany en aspectes de tecnificació en la canalla integrant de les diferents colles castelleres.

Les ponències, que s’iniciaran a les 10:30 hores, començaran de la mà dels Nens del Vendrell amb Sarai Rodríguez i Mireia Rafecas que parlaran sobre el ‘Treball de les emocions’. Acte seguit, serà el torn de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i Oriol Flix qui parlarà de ‘Tractament de l’entorn’. El seguiran Èrica Obiols i Francesc Benet dels Castellers de Vilafranca que parlaran sobre ‘Seguretat en la canalla’. ‘La dificultat en les colles petites’ serà la temàtica de la intervenció de Ricard Obradors i Anna Ferret dels Brivalls de Cornudella, mentre que la Colla Joves dels Xiquets de Valls tancaran amb Jordi Pallarès parlant sobre ‘Gestió del grup, rotacions i canvis de pis’.