És la quarta vegada que s’instal•la una unitat mòbil al port del municipi

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

Els resultats de la campanya realitzada pel Banc de Sang i Teixits a Cambrils els passats dies 14 i 16 d’agost han superat les previsions de l’organització amb 155 donacions. En total, 175 persones es van dirigir a la unitat mòbil instal·lada al Mollet del Rec del port i 155 van poder donar sang. Dijous al matí es van registrar 27 donacions i a la tarda 36 més. Dissabte se’n van realitzar 46 al matí i 46 a la tarda.

La valoració de les xifres ha estat molt positiva, ja que supera els resultats de l’any passat, que va comptar amb una participació de 160 persones i 146 donacions efectives.

Aquesta és la quarta vegada que s’instal·la una unitat mòbil al port de Cambrils, després que l’any 2011 s’iniciés una campanya per les principals zones turístiques catalanes, tant de platja com de muntanya, per tal de captar el major nombre de donants possible. De fet, el port de Cambrils és una important zona de pas i d'atracció de gent i això fa que moltes persones s'animin a donar la seva sang, tan important en períodes de vacances durant els quals hi pot haver una necessitat major de plaquetes.