La Marató de sang de l’abril ja va aconseguir el màxim històric a Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Salut pública

Un total de 218 persones van donar sang a l’Hospital Lleuger de Cambrils en la passada campanya, organitzada els dies 17 i 18 d’octubre pel Banc de Sang i Teixits de Tarragona, amb la col·laboració del Servei Municipal de Salut de l’Ajuntament de Cambrils.

El dijous es van fer 35 donacions al matí (de 10 a 14 hores) i 70 a la tarda (de 17 a 21 hores). I el divendres se’n van realitzar 41 al matí i 72 a la tarda. A més, 14 persones més es van oferir a donar sang però no ho van poder fer per diversos motius. L’organització valora molt positivament els resultats aconseguits, que han superat les previsions realitzades en base a campanyes anteriors.

L’última campanya a Cambrils es va dur a terme al mollet del Rec els dies 16 i 17 d’agost. En aquella ocasió es van obtenir un total de 146 donacions i 15 oferiments, unes donacions molt necessàries per ajudar augmentar les reserves.

A més, el 24 l’abril es va organitzar la Marató de donació de sang, que va obtenir el màxim històric a Cambrils. Un total de 551 persones van anar al pavelló municipal d’esports per donar sang i 499 ho van poder fer.