Aquest matí s’ha fet el sorteig i s’han donat a conèixer les tres butlletes premiades: 0767, 1541 i 0825. Els guanyadors s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir el xec.

  • Categoritzat com: Comunicació Transport i Mobilitat (Aparcam)
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

El sorteig “Viatja i guanya” ja té guanyadors o guanyadores. Aquest matí el gerent de l’empresa pública Aparcam, Nicolau Mateu, i el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, han tret de l’urna les tres butlletes premiades. La 0767 ha obtingut el primer premi (50 euros en xecs regal) i la 1541 i la 0825 el segon i tercer premi (25 euros en xec cadascun). Les persones afortunades s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir els xecs, que es podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

La campanya es va portar a terme entre els dies 19 i 22 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per segon any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que l’usuari trobi en el transport públic una alternativa sostenible i segura i que pugui comprovar que, amb el transport públic es guanya temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén que els usuaris puguin comprovar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.