La iniciativa s’ha portat a terme per cinquè any consecutiu, impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. L’objectiu és promocionar el transport públic com a alternativa sostenible i segura per fer els desplaçaments .

  • Categoritzat com: Comunicació
  • Serveis associats: Aparcaments i Mobilitat de Cambrils

El regidor de Mobilitat, Josep Lluís Abella, i la dinamitzadora comercial de la Unió de Botiguers de Cambrils, Sílvia Coll, han lliurat aquest matí el premi de la cinquena edició de la campanya Viatja i guanya.

La Meritxell de Tarragona, que utilitza l’autobús urbà de Cambrils els caps de setmana per desplaçar-se de la vila al port, ha estat la guanyadora del primer premi i ha rebut un xec regal de 50 euros que podrà bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

Els dos segons premis, de 25 euros en xecs cadascun, han estat per l’Antonio de Puertollano, que s’acaba de traslladar de Tarragona a Cambrils i tot just estrena la targeta T-BUS, i la Josefa, que fa servir habitualment l’autobús urbà per anar de Vilafortuny al centre.

El sorteig s'emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat. Del 16 al 21 de setembre en total es van distribuir 2.604 butlletes entre les dues línies d’autobús. La campanya per promocionar el transport públic, que s’ha portat a terme per cinquè any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu és que les persones usuàries trobin en el transport públic una opció sostenible i segura i comprovin que poden guanyar temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén demostrar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.