Els participants van recollir residus llençats al Barranc Verge del Camí. L'objectiu de l’acció és denunciar els abocaments incontrolats i conscienciar sobre la importància de reciclar.

  • Categoritzat com: Comunicació Medi Ambient i Serveis Generals

La campanya “Let’s Clean Up Europe” va arribar a Cambrils el passat dia 25 de juliol. A l’acte van participar els joves del Casal de Joves Atles del Raval de Barcelona que van realitzar accions de neteja a la zona del Barranc de la Verge del Camí. Es van recollir un volum total de 1,5 m3 de residus, majoritàriament plàstics, llaunes, ampolles de vidres, electrodomèstics i  roba.

Els joves van separar els residus i llençar-los als contenidors de reciclatge dels carrers Antoni Fabra Ribas i Jaume Ferran. Els altres residus més voluminosos van ser dipositats a la deixalleria municipal.

L’acte, organitzat dins del marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, estava previst inicialment pel dia 7 de maig però es va haver d’ajornar a causa de la pluja.  Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges i marges de rius.