L’autora del conte infantil “La meva àvia és una princesa”, Judit Robert, ha protagonitzat la sessió de cloenda del Juguem i llegim, l’activitat d’hora de conte que s’ha celebrat durant els mesos de juliol i agost. També s’ha lliurat els premis als participants de l’activitat ‘Lots Sorpresa’ i ‘EmbaDAHlits’

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca Cultura

L’escriptora Judit Robert ha estat l’encarregada de cloure l’hora del conte ‘Juguem i llegim’ que durant els mesos de juliol i agost s’ha realitzat tots els dimecres al migdia a la Biblioteca. L’autora, una apassionada de la lectura i les arts plàstiques, que treballa a la secció infantil de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig, ha presentat el seu llibre La meva àvia és una princesa. El conte, publicat per Onada Edicions, vol ser un homenatge a les persones grans a la vegada que transmet valors com l’amistat o la cultura de la pau.

L’activitat ha servit per fer l’acte de cloenda de les activitats d’estiu a la Biblioteca i en ell s’ha fet el sorteig d’una bossa entre els participants dels Lots sorpresa i dues entrades al Museu de la Xocolata entre els participants del cicle embaDAHlits, que commemora el naixement de Roah Dahl. La regidora d’ensenyament, Montse Masdéu, ha estat l’encarregada de lliurar els premis.

 

Un estiu farcit d’activitats

A banda del ‘Juguem i llegim’, la Biblioteca Municipal ha realitzat altres activitats adreçades al foment de la lectura:

Fins avui mateix, la planta baixa de la Biblioteca ha estat l’escenari d’un mural de” Charlie i la fàbrica de xocolata” preparat per Melinda Kubik per promocionar la lectura de les obres de l’escriptor Roald Dahl.

També s’han fet préstecs de Lots sorpresa, documents variats –novel·les, llibres infantils, DVD, etc. – tots en una bossa. Els usuaris amb carnet de la Biblioteca i majors de 16 anys podien emportar-se en préstec un Lot sorpresa i tenir-lo durant un mes. Les bosses estan patrocinades pel Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils.

 

Horari d’estiu a la Biblioteca

L’horari d’estiu s’allargarà fins al 10 de setembre. Aquest serà de dilluns a divendres de 9:30 a 15 hores amb propostes especials perquè tota la família pugui gaudir de l’estiu.