Les activitats relacionades amb el món del vi formen part del cicle Biblioteques amb DO. El programa inclou un taller creatiu i un tast de vins.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils ha programat aquest setembre diverses activitats relacionades amb el món del vi i la Denominació d’Origen Tarragona, en el marc del cicle Biblioteques amb DO impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya i iniciat el 2013. Els darrers anys el programa s’havia portat a terme el desembre però en aquesta ocasió ha tornat al mes de setembre, com la primera temporada.

 

El programa s’iniciarà a la biblioteca de Cambrils el dimecres 20 de setembre (18 hores) amb “La Corba camina i recull: tallers de vidre naturalment creatius”. L’activitat s’adreça a infants de 2 a 6 anys que a partir del personatge de La Corba relacionaran la creativitat amb el reciclatge i la recuperació del vidre. El taller anirà a càrrec de Núria Deu i Elisenda Xifré i està basat en el llibre infantil “Corba Camina i recull” publicat pel Celler de Can Roca. Per assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Tancarà el cicle, divendres 29 de setembre (19 hores), l’enòloga Pepa Menchón, que oferirà un tast de vins de la DO Tarragona. L’activitat compta amb la col·laboració de la DO Tarragona, el Museu d’Història de Cambrils i l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

A més, també hi haurà les recomanacions de lectura i de cinema relacionades amb el vi a través del Pinterest, del Bloc, del Facebook, del Twitter de la biblioteca i la nova guia de LlibreTast. Llegim el vi.

Canvi d’horari d’hivern

La biblioteca tancarà els dies 8 i 11 de setembre. A partir del 12 de setembre, la biblioteca obrirà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13 hores.