El 23 de gener es lliuraran els premis Superlectors 2018 a les persones que s’hagin endut més llibres en préstec durant l’últim any. La pedagoga Sílvia Palazón oferirà la sessió per a infants de 2 a 5 anys “Contes, cantarelles, aventures i tombarelles”.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells lliurarà el proper dimecres, 23 de gener, a les 18 hores, els premis als Superlectors del 2018 entre les persones usuàries del servei de préstec. Com cada any, la iniciativa reconeix la fidelitat dels lectors i lectores que s’hagin endut més llibres en préstec durant l’any 2018.

Es premiaran els lectors i lectores distribuïts en franges d’edat (infants, joves i adults) i l’escola que més documents ha demanat per ampliar temporalment la seva biblioteca o la biblioteca d’algunes de les seves aules.

En acabar el lliurament de premis, es realitzarà l’activitat “Contes, cantarelles, aventures i tombarelles” amb Sílvia Palazón, pedagoga,  professora de teatre i contacontes. Aquesta sessió d’animació a la lectura per a infants de 2 a 5 anys (llegir sense saber-ne) inclourà tirallongues, moixaines, cançons i poesia.

Una altra activitat destacada d’aquest gener serà la sessió del Club de Lectura Adult del 28 de gener (19 hores), dedicada a comentar la novel·la “El dia de l’òliba”, de Leonardo Sciascia, amb la col·laboració de l’Antena del Con Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils. La tertúlia comptarà amb Isabel Castro i Víctor Feliu.

Per la seva banda, els Clubs de Lectura Infantil i Juvenil celebraran les seves trobades mensuals aquest divendres, 25 de gener, per comentar els llibres “El gran amic gegant” i A “677 km de casa” respectivament.