A partir del dilluns 6 de juliol es podrà accedir als serveis de préstec, consultes, estudi en sala i ús de serveis informàtics. Caldrà complir amb les mesures de seguretat adoptades.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells amplia, a partir de dilluns 6 de juliol, els serveis de préstec de documents, consultes bibliogràfiques, estudi en sala, ús dels serveis informàtics i es reprenen les activitats culturals.

En tots els serveis, es prioritzarà la cita prèvia i l’aforament es redueix al 50% amb temps limitat a les sales. Les devolucions es poden continuar fent a les bústies externes.

Per poder accedir a les instal·lacions s’han adoptat una sèrie de mesures de seguretat: és obligatori portar mascareta; cal respectar la distància de seguretat de 1,5 m; no es pot accedir al fons bibliogràfic i la sala infantil continuarà tancada; i les places d’estudi i dels serveis informàtics es desinfectaran en cada ús.

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 hores.

La cita prèvia es pot sol·licitar per telèfon: 977363495, per correu electrònic a bib@cambrils.org i a través de la pàgina web de la biblioteca: https://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/serveis-en-linia/demanar-cita-previa.