El 30 de setembre Laura Asensio explicarà un conte i Miquel Figini oferirà una conferència en el marc del cicle Biblioteques amb DO

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Cambrils inicia el curs amb dues activitats programades en el marc de la desena edició del cicle Biblioteques amb DO, que enguany posa l’accent en el món del vi i el medi ambient.

L’actriu, creadora i narradora Laura Asensio portarà a la biblioteca  cambrilenca el conte “El raïm i el formatge” per a infants a partir de 4 anys el proper 30 de setembre a les 17 hores. La sessió tindrà lloc a la mateixa biblioteca (carrer Alfons el Cast, 2) i forma part de la programació de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic.

El mateix divendres 30 de setembre a les 19 hores, el Centre Cultural acollirà una conferència de Miquel Figini, assessor comercial i Formador de Human Vins, director de l’Espai del Vi Català i Coordinador de Winemakers Barcelona. La xerrada es titula “DO territoris i varietats de raïm a Catalunya: com afecta el canvi climàtic” i compta amb al patrocini del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Aquest mes de setembre també es reprenen les activitats habituals de la biblioteca, com el Club de Lectura Adult, que el 27 de setembre comentarà l’obra “Singles” de Marc Capdevila amb la presència de l’autor (guanyador de l’últim premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils).

A més, com cada darrer dimecres de mes, el 28 de setembre de  17 a 19 hores el Punt BiblioJove serà a l’Ateneu Juvenil per fer préstecs i informar sobre tot allò relacionat amb les lectures juvenils i la biblioteca.