Els nens i les nenes a partir de 5 anys podran aprendre idees per fer felicitacions desplegables sostenibles i originals el 15 de desembre. El 22 de desembre Tantàgora convidarà als i les joves inscrites a pensar i construir els seus propis mems a partir d'una selecció de llibres. Ramon García Mateos comentarà el llibre “Corazón tan blanco” de Javier Marías en una sessió oberta del Club de Lectura Adult.

  • Categoritzat com: Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca Cultura

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils tancarà la programació de l’any amb un taller de targetes desplegables de Nadal, una sessió de creació de mems literaris i la presentació d’un llibre.

Per una banda, Marta Soley de @dolsallibreta oferirà el taller “Plega i desplega el Nadal”, adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys acompanyats el dia 15 de desembre a les 18 hores a la biblioteca. Els infants participants confeccionaran targetes desplegables originals i úniques i descobriran idees per un Nadal més sostenible i creatiu. Les inscripcions es poden fer al correu bib@cambrils.cat.

Per l’altra, el 22 de desembre a les 11 hores a l’Ateneu Juvenil, Tantàgora convidarà als i les joves que s’hagin inscrit al taller a pensar i construir  els seus propis mems a partir d’una selecció de llibres, les portades i el contingut que els serviran d’inspiració. Per fer la inscripció a aquesta activitat patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat cal escriure a joventut@cambrils.cat.

A més, dins la programació del desembre, el poeta i professor de literatura Ramon Garcia Mateos comentarà el llibre  “Corazón tan blanco” de Javier Marías, en el marc d’una sessió oberta del Club de Lectura Adult que tindrà lloc a la biblioteca el dimarts 19 de desembre a les 19 hores.

La resta de Clubs de Lectura continuaran les seves trobades setmanals o mensuals per comentar els llibres llegits.  El Club de Lectura Fàcil “Parlem de llibres” per a persones no catalanoparlants es reunirà cada dijous amb l’objectiu de millorar l’expressió oral a través de la lectura; el 14 de desembre el Club de Lectura en Família celebrarà un trobada dedicada al  llibre “L’arbre de Nadal del senyor Eudald” de Robert Barry; el 22 de desembre el Club Infantil gaudirà d’una nova sessió dinamitzada per Rosana Andreu, i el Club Juvenil comentarà mensual la lectura amb Eva Ferré.

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE DESEMBRE

PARLEM DE LLIBRES

Tots els dijous, a les 19 h, a la Biblioteca, Club de lectura fàcil en col·laboració amb el Servei Local del Català. És una activitat per a no catalanoparlants per a la millora de l’expressió oral a través de la lectura.

Inscripcions: https://www.cpnl.cat/xarxa/cnlreus/club-lectura/

CLUB DE LECTURA EN FAMÍLIA

Dijous 14 de desembre, a les 17:30 h, a la Biblioteca, Club de lectura en família a càrrec de Sílvia Palazón. Es comentarà el llibre L’arbre de Nadal del senyor Eudald, de Robert Barry.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

TALLER PLEGA I DESPLEGA EL NADAL

Divendres 15 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca, Plega i desplega el Nadal, a càrrec de Marta Soley (@dolsallibreta). Taller de descoberta i idees per un Nadal més sostenible i creatiu: Targetes desplegables originals i úniques.

Per a nens i nenes a partir de 5 anys acompanyats.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA ADULT

Dimarts 19 de desembre, a les 19 h, a la Biblioteca, Club lectura adult. Es comentarà el llibre Corazón tan blanco, de Javier Marías, amb presentació a càrrec de Ramón García Mateos.

TALLER DE MEMS LITERARIS

Divendres 22 de desembre, a les 11 h, a l’Ateneu Juvenil, Taller de mems literaris, a càrrec de Tantàgora. Taller de creació de Mems literaris on es convida als i a les persones participants a pensar i construir els seus propis mems a partir d'una selecció de llibres, les portades i el contingut dels quals serviran d’inspiració.

Per a joves.

Una activitat patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat.

Inscripcions: joventut@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA INFANTIL

Divendres 22 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca, Club de lectura infantil amb Rosana Andreu. Per a nens i nenes de 5è i 6è de primària.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

CLUB DE LECTURA JUVENIL

Divendres 22 de desembre, a les 19 h, a la Biblioteca, Club de lectura juvenil amb Eva Ferré. Per a nois i noies a partir de 1r de la ESO.

Inscripcions: bib@cambrils.cat