Durant la darrera setmana ja s’han atès demandes de llibres d’estudi d’ESO i BAT, llibres d’història, àlbums il·lustrats i novel·la negra. La cita prèvia es pot sol·licitar trucant al 977363495, enviant un correu a bib@cambrils.org i a través de la pàgina web.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils ofereix assessorament personalitzat i prepara lots de llibres a mida a totes les persones que ho desitgin. La biblioteca municipal ha potenciat aquest servei amb l’objectiu de facilitar l’accés als documents en un moment en què no es pot accedir directament a la col·lecció.

El personal atén a cada requeriment que s’adreça a la biblioteca i ofereix lots en funció de les seves necessitats i interessos. Aquesta darrera setmana ja s’han atès demandes de llibres d’estudi d’ESO i BAT, llibres d’història, àlbums il·lustrats per als més petits, i novel·la negra, entre d’altres.

La Biblioteca Josep Salceda i Castells torna a estar oberta al públic des del dia 1 de juny. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres, de 9 a 14.30 hores, i s’hi pot accedir per a recollir llibres, revistes i audiovisuals amb cita prèvia. Les devolucions es poden fer a les bústies externes.

La cita prèvia es pot sol·licitar trucant al telèfon al 977363495, enviant un correu a bib@cambrils.org i a través de la pàgina web de la biblioteca https://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/serveis-en-linia/demanar-cita-previa. Per saber quins documents estan disponibles, és recomanable consultar el catàleg de la biblioteca abans de demanar cita prèvia: https://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/

Els serveis s’aniran reprenent seguint les directrius del Servei de Biblioteques de la Generalitat i de l’Ajuntament de Cambrils i s’aniran comunicant a través del web de la biblioteca i de les xarxes socials.