L’equipament municipal ha presentat l’oferta formativa i el pla de lectura pel curs escolar 2017-2018. Les Maletes coeducatives i les Històries imprevistes són algunes de les novetats de la nova temporada.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Pública Municipal de  Cambrils ha obert el període d’inscripcions pels Clubs de Lectura (infantil, juvenil, adult i fàcil) i la lectura en veu alta per infants de 3r de primària Llegim +, que començaran a l’octubre. L’equipament municipal ha iniciat la nova temporada d’activitats i ha presentat l’Oferta formativa i el Pla de lectura pel curs escolar 2017-2018. El web de la biblioteca conté tota la informació detallada.

L’oferta formativa adreçada als centres educatius de Cambrils engloba les visites escolars i serveis per als nivells educatius de llar d’infants, infantil, primària, ESO, batxillerat, cicles formatius i adults. També s’ofereix assessorament tècnic a responsables de les biblioteques escolars i lots de maletes que serveixen per treballar a classe.

Enguany, sota el lema “Vivim igual”, es presenten les Maletes coeducatives, decorades per l’artista cambrilenca Nuri Mariné i en col·laboració amb l’Àrea de Salut Pública, Polítiques d'Igualtat i d'Inclusió Social de l’Ajuntament de Cambrils. Les maletes contenen un conjunt de títols relacionats amb la coeducació i una guia recopilatòria que els comenta breument indicant el cicle o cicles per als quals és adient el llibre.

Per altra banda, amb l’objectiu d’incentivar la lectura, el Pla de lectura proposa activitats per a totes les edats amb hores del conte; els clubs de lectura; Llegim+; la marató de BookTubers, i la lectura compartida entre els instituts de Cambrils. A més, enguany es posen en marxa dues noves activitats: les “Històries imprevistes” (narració de les històries de Roald Dahl amb una introducció sobre l’autor), i “Vols ser viquipedista?” (taller per estudiants d’ESO i BAT interessats en  la Viquipèdia).