El 24 de gener reconeixerà la fidelitat dels lectors i lectores que hagin agafat més llibres en préstec

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca lliurarà el proper dimecres, 24 de gener, a les 18 hores, els premis als Superlectors del 2017 entre els usuaris del servei de préstec. Com cada any, d’aquesta manera es reconeixerà la fidelitat dels lectors i lectores de la biblioteca i en concret dels que hagin pres més llibres en préstec durant el 2017. A més dels lectors i lectores distribuïts en franges d’edat (infants, joves i adults), també es premiarà l’escola que més documents ha demanat per ampliar temporalment la seva biblioteca o la biblioteca d’algunes de les seves aules.

Després del lliurament de premis als Superlectors, un grup d’alumnes del Grau d’Educació Infantil i Primària d’anglès de la Universitat Rovira i Virgili oferiran un Storytelling. En aquesta sessió el conte escollit és The smartest giant in town, que s’adreça a nois i noies de vuit anys.

Millores a l’equipament

El 2017 es va celebrar el 20è aniversari de la biblioteca i el 2018 s’inicia amb algunes millores en les instal·lacions, com per exemple la wifi, que des d’aquest mes de gener funciona a major velocitat, amb més garanties ja que tothom es connecta amb la seva pròpia contrasenya i permet obtenir estadístiques d’ús. Properament també es realitzaran unes obres de millora a la planta baixa.