Disposa d’una guia de lectura amb les principals dades biogràfiques i les publicacions sobre aquest fill il·lustre de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca de Cambrils ha destacat tot el fons que disposa sobre la figura del Cardenal Vidal i Barraquer amb motiu de la celebració de l’any dedicat a aquest fill il·lustre de Cambrils, coincidint amb els 150 anys del seu naixement i els 75 anys de la seva mort.

Fa 10 anys, la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils va presentar el web de Fons local amb l’objectiu de fomentar la nostra identitat com a cambrilencs,  donant a conèixer la història i el patrimoni de la ciutat, i justament es va iniciar  amb la figura del Cardenal Vidal i Barraquer. Tota la informació es pot consultar a http://www.cambrils.cat/biblioteca/fons-local/any-vidal-i-barraquer-2018.

També va editar una guia de lectura amb les principals dades biogràfiques així com les publicacions sobre Vidal i Barraquer. Des de llavors s’ha anat ampliant la informació continguda incorporant nous llibres publicats i articles per tal de donar visibilitat del fons que es pot consultar a la biblioteca i que es vol destacar coincidint amb l’Any Cardenal Vidal i Barraquer.

D’altra banda, des de l’Arxiu Municipal s’ha creat el web http://www.cambrils.cat/any-cardenal-vidal-i-barraquer on es poden consultar les dades biogràfiques, informació de la comissió organitzadora, publicacions dedicades al Cardenal i homenatges que se li han dedicat, entre d’altres. Durant l’any es realitzaran activitats de commemoració amb l'objectiu de donar a conèixer i recuperar la vida i obra del Cardenal.