El fill del fotògraf i la comissària de l’any Català-Roca conversaran sobre la persona i l’obra després d’una projecció de fotografies. Una tertúlia amb l’escriptora Francesca Aliern i un conta-contes a càrrec de Montse Parra són les altres activitats destacades de l’agenda de desembre.

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La xerrada “Impressions d’un fotògraf: l’obra i la persona de Francesc Català-Roca”, en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement, obrirà la programació del desembre de la Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils.

L’activitat, que s’ha programat el dia 1 de desembre a les 19 hores, s’iniciarà amb la projecció de les icones més remarcables del fotògraf. Posteriorment el seu fill, Andreu Català Pedersen, i la comissària de l’any Català-Roca, Laura Terré, conversaran sobre la seva vida i obra, repassant algunes anècdotes, la relació amb personatges com Miró, Artigas i els fotògrafs del seu temps, i el seu pensament al volant de la fotografia

D’altra banda, el 15 de desembre a les 18 hores el Club de Lectura Adult comentarà el llibre “Paper mullat” amb la seva autora, l’escriptora ebrenca Francesca Aliern, en una sessió oberta que anirà a càrrec de l’escriptor Emigdi Subirats.

Una altra activitat destacada serà el conta-contes “Una bruixa molt dolça” de Montse Parra, que es portarà a terme el 16 de desembre a les 17 hores. La sessió per a nens i nenes a partir de 4 anys forma part de la 5a Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.

Pel que fa a les activitats amb inscripció prèvia, el 16 de desembre el Club de Lectura Infantil celebrarà la seva trobada mensual i el 20 de desembre es realitzarà una nova edició de l’activitat “Llegim!” per alumnes de 3r de primària a càrrec de Judit Torné. Les inscripcions es poden fer a través del correu: bib@cambrils.cat.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

XERRADA FRANCESC CATALÀ-ROCA

Dijous 1 de desembre, a les 19 h, al Centre Cultural (C/ Sant Plàcid, 18), Xerrada “Impressions d’un fotògraf: l’obra i la persona de Francesc Català-Roca”, projecció de fotografia i conversa a càrrec del fill del fotògraf, Andreu Català Pedersen i la comissària de l’any Català-Roca, Laura Terré. En commemoració del centenari del naixement del fotògraf.

Una activitat patrocinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

LLEGIM!

Dimarts 13 de desembre, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), sessió de lectura per a alumnes de 3r de primària, a càrrec de Judit Torné.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

tertúlia amb l’escriptora francesca aliern

Dijous 15 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), Club de lectura adult amb l’escriptora ebrenca Francesca Aliern sobre el seu llibre “Paper mullat”. Sessió a càrrec de l’escriptor Emigdi Subirats.

CLUB DE LECTURA INFANTIL

Divendres 16 de desembre, a les 17 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Club de lectura infantil per a alumnes de 5è i 6è de primària.

Inscripcions: bib@cambrils.cat

Hora del conte

Divendres 16 de desembre, a les 18 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), “Una bruixa molt dolça”: Hora del conte amb Montse Parra.

Una activitat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Aquesta activitat forma part de la Biennal d’Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils.

LLEGIM!

Dimarts 20 de desembre, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), sessió de lectura per a alumnes de 3r de primària, a càrrec de Judit Torné.

Inscripcions: bib@cambrils.cat