Es mantenen activitats com els Tastets TIC, les sessions per a infants ‘Juguem i llegim’, el photocall ‘En terra d’Alícia’ o la possibilitat d’agafar lots sorpresa, entre d’altres

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca

La Biblioteca Municipal de Cambrils ha plantejat una forma alternativa de combatre la calor les properes setmanes d’agost. D’aquesta manera, ha continuat amb la programació d’un ampli ventall d’activitats i obrirà durant aquest estiu, i fins el 12 de setembre, els matins de dilluns a divendres de 9:30 a 15:00 hores.

Entre les activitats programades destaca la celebració d’un nou taller de Tastets TIC, centrat en aprendre el funcionament i els aspectes principals d’eBiblio. Les persones que hi participin el proper 3 d’agost, a les 12 hores, aprendran  a accedir per primer cop a la plataforma, conèixer els dispositius amb què es pot fer ús d’aquest servei, així com aspectes principals pel que fa al préstec, devolució, renovació i reserves dels llibres.

També tots els dimecres del mes d’agost, a les 12 hores, se celebrarà l’activitat ‘Juguem i llegim’, l’hora del conte amb taller de manualitats adreçat a infants a partir de 5 anys. Està previst que el 26 d’agost es faci la darrera sessió del cicle amb Aleix Cort que presentarà el llibre de El Tonet.

Durant el mes d’agost continuarà també la possibilitat d’agafar en préstec ‘Lots sorpresa’. Aquests lots es poden agafar fins el 28 d’agost i van encaminats a usuaris de més de 16 anys. Hi ha 10 lots preparats amb lectures d’aventures, intrigues, emocions, etc. I cada un d’ells, a més, conté una samarreta de regal (fins exhaurir existències). Aquestes bosses estan patrocinades pel Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils. Al finalitzar l’estiu es realitzarà el sorteig d’un d’aquests lots. També fins el mateix dia, estarà disponible  ‘En terra d’Alícia’, un photocall amb els personatges d’Alícia per tal de commemorar el 150è aniversari de la publicació del llibre ‘Alícia al país de les meravelles’, de Lewis Carroll.

Cloenda de les activitats d’estiu

El divendres 4 de setembre, a les 12 hores, tindrà lloc la cloenda de les activitats d’estiu amb l’exposició de les imatges del photocall, el pica-pica i el sorteig d’una bossa entre els participants dels Lots sorpresa.