De l’1 al 9 de juny s’han posat al taulell de préstec un conjunt de títols relacionats amb la temàtica

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Cultura Biblioteca

La Biblioteca Josep Salceda i Castells s'ha adherit a la Setmana de la Natura. La proposta compta amb la participació de diverses biblioteques de Catalunya i es pot conèixer en aquest pàgina web: www.setmananatura.cat

De l'1 al 9 de juny, la biblioteca de Cambrils ha posat en un lloc destacat un conjunt de títols relacionats amb la natura i el medi ambient, que es poden consultar i prendre en préstec. Es poden trobar a la planta baixa i a la zona del taulell de préstec.

La biblioteca també ha dedicat l'activitat Bibliopinta a la celebració del Dia mundial del medi ambient el dia 5 de juny. Els infants i les famílies van pintar dibuixos relacionats amb l'esmentada temàtica i totes les persones participants van rebre com a obsequi un braçalet.

A més, la biblioteca convida a tothom a participar en el concurs #LlegeixNatura publicant a Instagram una foto o enviant-la a info@setmananatura.cat. Hi ha premis molt interessants.

A partir del 25 de juny fins l'11 de setembre la biblitoca farà horari d'estiu i obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14:30 hores. El servei estarà tancat tots els dissabtes i els dies 24 de juny i 15 d'agost i els dies 9, 10 i 11 de setembre.