Cada mes es durà a terme una acció o activitat relacionada amb algun llibre de Dahl, ja sigui creant aparadors culturals, fent jocs, explicant contes, o comentant els llibres als diversos clubs de lectura

  • Categoritzat com: Comunicació Cultura i Festes
  • Serveis associats: Biblioteca Cultura

Durant el 2016 la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils celebra el centenari del naixement de l’escriptor gal·lès Roald Dahl amb la intenció de difondre totes les seves obres, tant infantils com d’adults.

Cada mes es durà a terme una acció o activitat relacionada amb algun llibre de Dahl, ja sigui creant aparadors culturals, fent jocs, explicant contes, o comentant els llibres als diversos clubs de lectura.

El llibre triat per al gener és ‘La meravellosa medecina d’en Jordi’, un llibre recomanat per a infants a partir de 8 o 9 anys que conté alguns dels elements comuns de l’obra de Dahl: adults esgarrifosos, accions esbojarrades, incorrecció política, etc. i que és escandalosament divertit.

Fins a finals de mes, la planta baixa de la Biblioteca estarà ambientada amb un aparador de temàtica farmacèutica per a exposar diversos exemplars d’aquest llibre i, fins i tot, llegir-ne fragments guardats en els diversos envasos de medicaments. Així mateix la sessió del club de lectura infantil el 29 de gener estarà dedicada a comentar aquest relat.

L’aparador farmacèutic ha estat possible gràcies a la col·laboració de les farmàcies Núria Guillén de Cambrils i Nogués Veciana, de Móra la Nova.