Més de 50 perruquers, barbers i estilistes oferiran els seus serveis al Port de Cambrils el proper 17 de setembre

  • Categoritzat com: Benestar Social i Inclusió Salut pública
  • Serveis associats: Salut

La solidaritat i l’estil tornen a Cambrils amb l’esdeveniment solidari “Deixa’t prendre el pèl: Donem la volta a l’ELA!”. Més de 50 perruquers, barbers i estilistes s'uniran el proper 17 de setembre al Port de Cambrils per recaptar fons per la la lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), a través de la Fundació Catalana d'Ela Miquel Valls, amb la col·laboració de Swim For ELA.

La campanya d'aquest any porta el lema "Donem-li la volta a la L," destacant la importància de donar suport als pacients d'ELA per aixecar-se i enfrontar els reptes que aquesta malaltia presenta. La "L" simbolitza la manera en què moltes persones amb ELA experimenten dificultats en el seu moviment i coordinació, i a través d'aquest esdeveniment solidari, es vol inspirar a tothom a donar suport i acompanyar-los en aquesta volta.

En aquesta setena edició, la solidaritat es fondrà amb la diversió i l'estil, oferint una experiència única per als assistents. Des de les 10 del matí fins a les 2 de la tarda, el Port de Cambrils s'omplirà de vida amb activitats i serveis per a tots els gustos. A més dels serveis de tall, estil i barberia per part dels prestigiosos professionals participants, els assistents podran mimar als seus fidels amics peluts amb un servei de perruqueria canina. Per aquells que busquen relaxació, també s'oferiran serveis de massatges rejovenidors.

A més, l'esdeveniment comptarà amb emocionants passejos en barca amb vistes panoràmiques del Port de Cambrils. Els entusiastes de l'exercici i el condicionament físic no es quedaran enrere, ja que podran participar en classes de crossfit i degustar diferents tipus de cates.

El dia no s’acaba aquí: l'esdeveniment culminarà amb una celebració solidària al Port de Cambrils. Hi haurà parades solidàries, un vibrant photocall per capturar moments memorables, música en viu per mantenir l'ambient animat, i una variada selecció d'opcions gastronòmiques que faran les delícies de tots els assistents. A banda, hi haurà servei de bar disponible per les persones que desitgin brindar per la generositat i la unió en aquesta causa.

"Deixa't prendre el pèl" no només és una oportunitat per lluir un nou estil, sinó també per marcar una diferència significativa en la lluita contra l'ELA. La comunitat de Cambrils i més enllà es reuneix un cop més per demostrar que la solidaritat i la diversió poden anar de la mà, generant un impacte positiu en la vida de les persones que lluiten contra aquesta malaltia devastadora.

Detalls de l'Esdeveniment

Data: 17 de setembre de 2023

Hora: De 10:00 AM a 2:00 PM

Lloc: Port de Cambrils

Uneix-te a nosaltres per a un dia ple d'estil, solidaritat i entreteniment en suport a la Fundació Catalana d'Ela Miquel Valls. Et esperem a "Deixa't pendre el pèl"!

Per a més informació i actualitzacions sobre l'esdeveniment, si us plau visita deixatprendreelpel.com o segueix-nos a les xarxes socials @deixatprendreelpel.oficial.

Sobre la Fundació Catalana d'Ela Miquel Valls

La Fundació Catalana d'Ela Miquel Valls va néixer el 2005 com una fundació privada i sense ànim de lucre, impulsada per Enric M. Valls, fill de Miquel Valls, que va morir anys abans a causa de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica. L’entitat treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA/Malaltia de Motoneurona, oferir suport a les seves famílies, i fomentar la investigació d’aquesta malaltia.

 

Sobre Swim For Ela

Swim for ELA Cambrils és una associació cambrilenca dedicada a donar visibilitat a la malaltia, organitzar activitats per recaptar fons per a la investigació i oferir suport a les persones afectades i les seves famílies per millorar la seva qualitat de vida. L’èxit de les accions solidàries realitzades a Cambrils amb aquests objectius, va portar als seus impulsors i impulsores a constituir-se com a entitat per continuar treballant en aquesta direcció i consolidar Cambrils com la capital de la solidaritat per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). 

 

Sobre "Deixa't pendre el pèl"

"Deixa't prendre el pèl" és un campanya solidària que va sorgir l’any 2016 arran d'un cas de càncer infantil al nostre municipi, impulsada pel barber cambrilenc Javi Torrente i un grup de companys de professió, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils. En les sis edicions anteriors, l’esdeveniment ha recaptat prop de 120.000 euros que s'han destinat a projectes relacionats amb el càncer infantil i les malalties neurodegeneratives de l’etapa infantil. Cada any, pels volts del setembre, la iniciativa converteix el Port de Cambrils en una gran perruqueria solidària a l’aire lliure amb la participació de professionals de la barberia i de la perruqueria que tallen i pentinen el cabell; professionals de l’estètica que fan la manicura i massatges, i serveis de perruqueria canina. A més, diverses entitats també hi col·laboren amb l'organització d'activitats paral·leles.

foto12.jpg