L’esdeveniment organitzat per la CECOSECT va comptar amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils

  • Categoritzat com: Comunicació Promoció Econòmica

La botiga Nautilus de Cambrils va rebre un guardó dissabte en el decurs de la 5a Nit del Comerç del Camp de Tarragona, organitzada per la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines (CECOSECT) amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils.

 

La Unió de Botiguers de Cambrils va decidir atorgar un premi CECOSECT a Nautilus per reconèixer la seva excel·lència, trajectòria laboral i suport a les accions de l’associació. Jordi Pedrell va obrir les portes d’aquest comerç l’any 1975, mogut per la seva passió pels esports marítims. L’establiment ofereix assessorament i ven tot tipus de productes relacionats amb esports com el Windsurf, Surf sup, Skate, Wakeboard o Longboard.

Durant la nit, cadascuna de les associacions de comerciants del Camp  de Tarragona adherides a la Confederació va concedir un guardó a un establiment del seu àmbit territorial. Les altres botigues i persones premiades van ser Armeria Ferré de Reus, Puericultura Vallès de Tarragona, Joaquim Roige González de Mont-roig, Dopigraf de Torreforta, Perfumeria Vives de Montblanc, Jaume Perruquers de la Selva del Camp i Roba Íntima Marta Escoda de l’Hospitalet de l’Infant.

Per altra banda, la Confederació va lliurar els premis Rafel Tatay a institucions o persones que hagin col·laborat especialment en el comerç i el seu teixit associatiu. Aquests guardons van ser per l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant, Empresaris de Tarragona, Montse Cosialls i Porqueras (dinamitzadora de Botiguers de Tarragona) i Rafael Castells i Paris (secretari de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls).

L’acte, que va reunir prop de 200 botiguers i botigueres al resort Estival Eldorado, va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Promoció Econòmica, Oliver Klein, que van destacar la importància de treballar conjuntament per potenciar el comerç urbà de proximitat. La CECOSECT agrupa 25 associacions de comerciants de l’Alt Camp, el Baix Camp, Conca de Barberà, el Baix Penedès i el Tarragonès.