El programa inclou més de vint propostes vinculades a totes les disciplines ciclistes i cicloturistes per totes les edats. El 50è aniversari de la Penya Cicloturista de Cambrils, la 40a Festa de la Bicicleta o la Copa de Tarragona de Trial són algunes de les novetats.

  • Categoritzat com: Comunicació Turisme
  • Serveis associats: Cambrils Esport

La quarta edició de Cambribike arribarà el setembre al Parc del Pinaret de Cambrils amb un increment de col·laboracions d’empreses, clubs i entitats i una àmplia programació formada per una vintena de propostes vinculades a totes les disciplines ciclistes i cicloturistes per a participants de 0 a 99 anys.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, i la regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, acompanyats de representants de les diferents empreses i  entitats col·laboradores, han presentat avui l’esdeveniment, que enguany canvia de dates i es portarà a terme del 15 al 17 de setembre.

Oliver Klein ha destacat l’aposta de l’Ajuntament pel turisme esportiu i sostenible, i ha posat en valor la col·laboració público-privada i el nivell i l’especialització dels agents implicats per poder organitzar un esdeveniment de referència d’aquestes característiques.

En la mateixa línia, la regidora de Turisme ha reivindicat la visió estratègica del sector privat de Cambrils, que ha portat el municipi a ser pioner en la promoció cicloturística des de fa més de 20 anys, i ha repassat les accions del Patronat a favor d’aquest esport per desestacionalitzar el turisme, arribar a nous mercats, i diferenciar l’oferta de la destinació.

Per la seva part, la regidora d’Esports, ha afirmat que Cambribike és una cita consolidada i reconeguda pels practicants de qualsevol de les disciplines ciclo, ha destacat la qualitat d’un programa d’activitats que preveu superar els 1.500 participants de l’any passat i s’ha mostrat molt orgullosa de la nova edició per “continuar posicionant Cambrils com un veritable paradís ciclista nacional i internacional”.

Finalment, els i les representants del Club i Escola de Ciclisme Esquirols de Cambrils, el Club Esports Aventura Naturetime, la Penya Cicloturista Cambrils, Mariné Bicicletes, Rodabike Club Ciclista Cambrils i Pedals Non Stop han avançat les activitats programades en aquesta 4a edició de Cambribike, que per primera vegada també comptarà amb la col·laboració del Club Ciclista A Pinyó Fix.

Algunes de les novetats més destacades de l’esdeveniment, que coincidirà amb la Setmana de la Mobilitat Europea, són el 50è aniversari de la Penya Cicloturista, la 40a Festa de la Bicicleta i la celebració de la Copa de Tarragona de Trial. A més, també es farà un esforç important per arribar a les escoles i fomentar l’ús de la bicicleta amb projectes com el BiciBús.

El calendari, que es publicarà properament al web www.cambri.bike, inclou propostes d'educació viària per a nens i nenes, marxes de btt, de gravel i de carretera, exhibicions de bike trial, la cursa Kids Cup Tarragona, i una eliminator per adults, a més de la 5a Fancy Women Bike Ride, un circuit d’habilitats, un espai amb una vintena d’expositors, tallers i música, i una activitat de sensibilització a càrrec de l’ONCE, entre altres.