El nou projecte es portarà a terme a través de Càritas, que té comptabilitzats uns 600 nens i nenes en aquesta situació. El passeig Miramar serà l’escenari de l’esdeveniment solidari el proper diumenge, 31 d’agost. La iniciativa és d’un estudiant de batxillerat i compta amb el suport de l’Ajuntament.

  • Categoritzat com: Comunicació

La segona edició de la cursa benèfica “El camí de la solidaritat” recaptarà diners en benefici de Càritas per posar en marxa un nou projecte per oferir berenars als 600 nens i nenes amb risc d’exclusió social que l’organització té comptabilitzats a Cambrils. La iniciativa és del jove cambrilenc Roger Solà i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. Les donacions de l’any passat s’han destinat a sessions d’equinoteràpia pels usuaris de l’esplai municipal El Gripau blau, especialitzat en el lleure de les persones amb discapacitat psíquica residents  en el municipi.

Enguany la cursa tindrà lloc el proper diumenge, 31 d’agost, al port de Cambrils. L’esdeveniment començarà a les 18 hores. Com l’any passat, perquè tothom hi pugui participar, la prova serà una milla atlètica, tant en carrera com en caminada, amb sortida i arribada al passeig Miramar. Durant la tarda els Xiquets de Cambrils faran un pilar i un castell, els diables i timbalers Els Cagarrieres faran una actuació i els grups de música Trescuartos i Fiahfamily Tarragona animaran la festa. També es vendran samarretes i se sortejaran dues joies i entrades de Port Aventura.

L’objectiu d’enguany, segons explica Roger Solà, és més ambiciós, ja que el col·lectiu al qual es destinarà és molt més nombrós. El preu d’un berenar com pot ser un entrepà amb una peça de fruita és de 1,10 euros més IVA. L’any passat la carrera solidària va comptar amb la participació de 247 persones i la col·laboració de 18 empreses.  L’esdeveniment va superar les expectatives de l’organitzador i va aconseguir recaptar un total de 3.300 euros nets (una vegada descomptats els costos de les samarretes venudes, tanques i altres despeses).

Inscripcions i donacions

Les inscripcions per la cursa es poden fer prèviament al pavelló de Cambrils o al mateix dia al port.

Les donacions es poden realitzar durant la jornada o a través de Càritas, l’entitat que gestionarà els berenars, al número de compte 2100 0141 3102 0043 0851 (el concepte de l'ingrés és "Camí de la Solidaritat-Caritas parròquia Santa Maria”).

Totes les empreses interessades en fer alguna aportació, dinerària o en espècies poden enviar un correu electrònic a rogersola96@hotmail.com