L’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils signaran properament el conveni de col·laboració

  • Categoritzat com: Comunicació

La 13a Fira Marítima de la Costa Daurada se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de setembre al port de Cambrils. L’esdeveniment nàutic, previst inicialment els dies 8, 9 i 10 de maig, s’ha hagut d’ajornar arran de les prohibicions derivades de l'activació en fase d'alerta del Pla de Protecció per a malalties emergents per frenar la propagació del Covid-19 i seguint les indicacions de Salut Pública. Properament l’Ajuntament de Cambrils i el Club Nàutic Cambrils signaran el conveni per l’organització d’aquest esdeveniment nàutic de referència al sud de Catalunya.

Per a aquesta nova edició, la fira farà un salt endavant a nivell qualitatiu i de nombre d’expositors, captant l’atenció de les millors empreses catalanes, valencianes, balears i d’altres indrets, i a la vegada atraient visitants de tota la vall de l’Ebre, País Basc, Lleida, Andorra i tot la costa catalana.

L’objetiu fonamental de l’organització és convertir la Fira Marítima de la Costa Daurada en una plataforma de negoci per al sector nàutic i de projecció per a la localitat. El fil conductor de la fira d’enguany continua sent el medi ambient, el reciclatge i la sostenibilitat, ampliant el seu abast fins a la salut i el benestar, amb la finalitat d'oferir un esdeveniment en perfecta harmonia. En un espai aproximadament de 18.000 m², es desplegarà una magnífica zona d'exposició d'empreses, serveis i tot allò relacionat amb el món de la nàutica amb categoria de primer nivell.

La fira vol apropar el món de la nàutica i les activitats esportives i lúdiques a tots els públics i especialment al familiar. Un any més, les persones que la visitin podran conèixer les últimes novetats del sector de l’oci nàutic i gaudir de diferents activitats marítimes com batejos de vela llatina, rem, pesca amb canya o submarinisme, demostracions tradicionals i esportives.

Entre les novetats de l'organització hi haurà la recent remodelació integral de les instal·lacions del Club, que suposa la creació d’un espai per a la seva nova base nàutica, i també la Zona d'Emprenedoria, que brinda l'oportunitat als petits comerços i emprenedors d'oferir els seus productes i serveis relacionats amb la temàtica de la fira.

Igualment, es donarà un lloc rellevant al coneixement i les oportunitats amb una interessant agenda de conferències, tallers, taules de negocis i actualitat. La cita comptarà amb un nodrit programa d'activitats nàutiques, esportives, recreatives i infantils, combinades amb el medi ambient, la salut i el benestar. A més, es podrà gaudir d'una fantàstica proposta gastronòmica dissenyada acuradament per a tots els gustos.