La festa se celebrarà a l’Ateneu Juvenil a partir de la una de la matinada i es completarà amb els cambrilencs Pd Patu i Dj Chavo. Les entrades anticipades es poden comprar a 8 euros a Marro Cafè, Frankfurt L’espai, l’Ateneu Juvenil, el Palau d’Esports i via whatsapp.

  • Categoritzat com: Comunicació Joventut

L’Orquestra Mitjanit serà l’estrella del Cap d’Any Jove de Cambrils, que se celebrarà a l’Ateneu Juvenil de la 1 de la matinada fins a les 7 del matí. La, que es completarà amb les actuacions dels cambrilencs Pd Patu i Dj Chavo, està organitzada per la Nit d’Artistes de Cambrils (NAC) amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils.

La Mitjanit, formada per 8 músics, és un fenomen que aconsegueix mesclar l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions, un compromís tant clar amb la música dels Països Catalans.

L’entrada inclou una consumició i es pot comprar anticipadament al preu popular de 8 euros a Marro Cafè, Frankfurt l’Espai, Ateneu Juvenil, Palau d’Esports i via whatsapp al 693 959 931. El preu a taquilla serà de 12 euros.

L’objectiu és oferir una alternativa per celebrar el cap de cap d’any a Cambrils, perquè els joves no s’hagin de desplaçar a altres poblacions i evitar així els riscos de la mobilitat en una nit com aquesta.

La nova targeta T-BUS, que ja es pot renovar o sol·licitar a la comissaria de la Policia, dóna opció a pujar al bus tot l’any 2015, inclòs aquesta campanya de Nadal.